gy6 blok loopt niet

Gebruikersavatar
mikey
Nieuw geregistreerde gebruikers
Nieuw geregistreerde gebruikers
Berichten: 2
Lid geworden op: zo jun 03, 2012 5:16 pm

gy6 blok loopt niet

Berichtdoor mikey » zo jun 03, 2012 5:24 pm

ik heb een buggie met een 150cc gy6 blok.
hij vonkt , krijgt benzine, maar loopt niet
kleppen heb ik gesteld 0,05 inlaat 0,1 uitlaat, nieuwe cdi en bobine en bougie

wat zie ik nog over het hoofd?

gr
mikey

Gebruikersavatar
remq
Beginnend gebruiker
Beginnend gebruiker
Berichten: 18
Lid geworden op: vr jun 01, 2012 2:17 pm
Merk type quad: Bijvoorbeeld: Yamaha Raptor

Re: gy6 blok loopt niet

Berichtdoor remq » zo jun 03, 2012 11:23 pm

Wat heb je gedaan of is er gebeurd ..alleen die dingen vervangen ?
Je kan valse lucht aan zuigen ..
pk is hoe hard je de muur raakt..
koppel hoever je de muur mee neemt

Gebruikersavatar
mikey
Nieuw geregistreerde gebruikers
Nieuw geregistreerde gebruikers
Berichten: 2
Lid geworden op: zo jun 03, 2012 5:16 pm

Re: gy6 blok loopt niet

Berichtdoor mikey » ma jun 04, 2012 8:17 pm

cdi vervangen, bobine vervangen, bougie vervangen,klepspeling 0,05-0,1 geeft goede cpmpressie.

Gebruikersavatar
remq
Beginnend gebruiker
Beginnend gebruiker
Berichten: 18
Lid geworden op: vr jun 01, 2012 2:17 pm
Merk type quad: Bijvoorbeeld: Yamaha Raptor

Re: gy6 blok loopt niet

Berichtdoor remq » vr jun 08, 2012 3:45 pm

Caberateur ff schoon maken .l? Als dat niet werkt de deo test doen
pk is hoe hard je de muur raakt..
koppel hoever je de muur mee neemt