startproblemen

Alles over tuning.
Gebruikersavatar
Joske
Beginnend gebruiker
Beginnend gebruiker
Berichten: 10
Lid geworden op: zo mei 31, 2015 12:29 pm
Merk type quad: TGB Blade325
Locatie: Brunssum

startproblemen

Berichtdoor Joske » do mei 24, 2018 11:49 am

Hallo Quadpeople,
Ik heb startproblemen met mijn TGB 325 Blade 2007. Ik moet als hij koud is wel 6,7 keer starten voordat hij aanslaat. Als hij heeft gelopen, wat hij feiloos doet,moet ik na bv 5 minuten weer zo'n 3,4 keer starten.
Ik heb het volgende al gedaan.
Het vacuum tankmembraam getest door het slangetje aan te zuigen,de benzine loopt dan gewoon uit het benzineslangetje.
De carburateur ( Keihin 26mm) uitgebouwd en met carbclean schoongemaakt t.w. vlotterkamer,
hoofdspr en statspr door geblazen. Er zitten 2 afstelschroeven op, een voor het luchtmengsel en een voor de brandstof (stationaire spoeier?). Deze laatste stond helemaal ingedraaid (was dicht bij doorblazen). Een halve slag opengedraaid, maar toen bleef hij niet goed stationair lopen en sloeg af, dus weer ingedraaid.
Luchtfilter schoongemaakt, nieuwe bougie.
Wie weet wat dat kan zijn? Groet Jos
:auto-dirtbike:

Gebruikersavatar
Joske
Beginnend gebruiker
Beginnend gebruiker
Berichten: 10
Lid geworden op: zo mei 31, 2015 12:29 pm
Merk type quad: TGB Blade325
Locatie: Brunssum

Re: startproblemen

Berichtdoor Joske » do jun 07, 2018 8:11 pm

Nog geen reactie gehad. Of er toch geen echte "techneuten" op het forum zitten?
:auto-dirtbike:


Terug naar “Tuning”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 0 gasten